eymeninannesiii1 Ya şu son iki üç gündür belim ve kasıklarım ağrıyor. Şimdi her zaman doktora gitmek istemiyorum. Bir sürü hastalık çıkmış ama ya bir şey çıkarsa diyorum. Hamilelikte bu durum normal mi. Sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor.
Esmaonur eymeninannesiii1 23 haftalığım bende de aynı durum var. Bebiş hareketlerini hissettiğim için içimi rahat tutmaya çalışıyorum. Size de geçmiş olsun 🌸
Deletedmom5545 eymeninannesiii1 aynı şekilde 2 gün önce bel - sırt ve kasık ağrım vardı ve 26. Haftanın sonundaydım idrar yolu enfeksiyonu çıktı Sizde gidip sadece idrar tahlili verin isterseniz Sonrasında daha fazla ilerlerse 6 günlük antibiyotik iğne veriyorlar daha zor oluyor Başında gitmek en iyisi tabi sizde de enfeksiyon varsa
MerveNur- eymeninannesiii1 normal adet dönemine denk geliyorsa bu günler o da yapıyor olabilir Rahim ay dönümünde kasılma ya alışık olduğu için
eymeninannesiii1 Esmaonur bende öyle yapıyorum. Yavru kuşumun tekmelerini hissettiğim için doktora gitmek istemiyorum.
eymeninannesiii1 Deletedmom5545 perşembe günü randevum var bakalım orada soracağım. Geçmiş olsun size de ❤️
Deletedmom5545 eymeninannesiii1 teşekkürler sizede geçmiş olsun şimdiden umarım hamilelikten dolayıdır Bi şeyiniz yoktur🥰
SerraveAnnesii 28+4 olduk bende de aynı durum var gün içinde arada kasıklarım ağrıyor. Ama bel ağrısı normal mi bilmiyorum