Nişanım geldi dun sabah namazları saatinde ama hiç ağrım yoktu biraz daha bekledim emin olmak icin az az kahverengimsi akıntım olmuştu yaptığım egzersizlerden kaynakli olabileceğini düşündüm aksine yanılıyormuşum. Doktorumla irtibata gecince acilen hastaneye uğramam gerektiğini söyledi.. gidiyorum ama ağrım sızım baskım yok heri döneceğim diye kendimi ayarlıyorum neyseki evime çok yakın hastane.. 2 cm açıklıkla yatışım yapıldı 3 saat sonra zorla 3 cm oldu ama ağrı hala yok.. suni sancıya gerek duyuldu kabul etmek zorunda kaldım. Evet zor, kolay olan hiçbir şeyin sonunda ben selamet göremedim.. cok ağrım da oldu sancı durduğu anda uyuduğum anda.. maalesef karnım cok tok olmadığı icin yemek yememem gerektiği öğrendiğimde çok zorlandım çünkü insanin güce kuvvete ihtiyacı cok oluyor hamdolsun 8-9 cm açıklıkla doğuma alındım anestesisiz, dikişsiz bir dogum gerçekleşti.. kızımı kucağıma aldığımda o ağrı sızı hepsi uçtu gitti minnoş anne adayları. Asla korkup anı yaşamamazlık etmeyin.. eşi benzeri olmayan bir an yaşandı ve onaylandı .. dua edin hurma yanınızda götürün, sanci oldugunda hic hareketsiz kalmayın.. cok zorlansanizda dilinizden zikirleri ve pozitif düşünceleri eksik etmeyin 💜 şuan hastane yatağında yavrum kucağımda cok hafif ağrı ile yazıyorum sizlere bu metni.. kendinizi ve bebeginizi bu mükemmel anlarda korkutmayın sevgiler..