Imasleeper Kızlar bunun hakkında bi fikriniz var mı yapılabilir mi? Bu mantar illetinden kurtulmak için denemek istiyorum ama hamilelikte bi zararı olur mu bilemedim. Batikon mikrop öldürücü antiseptik yanii bi yararı olacaksa alayım diyorum
Mehtapca06 Imasleeper yani zararı olacağını sanmıyorum çünkü idrar testi vermeden önce hamileyken sürmeniz için hastane veriyor
Nasaearth Imasleeper ben kültür testi verdim enfeksiyonum vardı testi vermeden önce batikonla temizletti doktor zararı olsa temizle demezdi
zynpada Imasleeper içine sürme canım dışından dür ama çok sık da yapma, yararlı olan bakterileri de öldürüyorsun çünkü
Yagmurdgdgn13 Imasleeper bi zararı olmaz. Ama size elma sirkesini de öneririm. Pamuğa elma sirkesi döküp vajinaya sürerseniz o da mikrobu öldürüyo.hemen düzeliyorum böyle
Imasleeper Hasrett61 sirkeyle sliyorum ama yakıyor bi biraz batikon daha etkili gibi geldi bide bana direk mikrop öldürücü antiseptik olduğu için
Mavistez Imasleeper batikon çok faydalı ben normal doğumdan sonra iki dogumdada her wc sonrası dikislerime sürdüm hatta dökme yaptım dikislerim çabuk kuruyup döküldü doktor soylemisti
Imasleeper Mavistez ya hani tüy dökücü kremleri felan kullanamıyoruz ya gebelikte derinin altına geçtiği için, doğumdan sonra sıkıntı yaratmaz zaten de gebelikte bi zararı olur mu diye o açıdan düşündüm ama yokmuş :)
Mehtapca06 Imasleeper bilmem ben Ankara araştırmada veriyorum idrar testi öncesi batikonlu pamuk veriyorlar silip öyle idrar yapın diyor