gonulcelen AysemCeren hiç öyle ciddi aşermedm canım istedi ama olsa da olur modundaydım arkadasım diyor ki Aşersen agzın da tadı burnundan kokusu gitmiyor diyor o derece olmadım bakalım bnde hiç üstünde durmadım canım çeken şeylerin Birşey olcak mı göreceğiz 🙈
Nihalparslan AysemCeren Ananelerimiz hep yiyemiyorsan aşerdiğin şeyi avucunu yala derler, tabi bunlar batıl Ama söylemek istedim. Az da olsa tatmaya çalışın o an olmasada denk geldiğinizde aldığınızda tadına bakın aklınızda kalmamış olur
Harunnisa gonulcelen bende oldu bir kere evet hep olsada olur modundaydim ama bir kere oyle bir cekti ki aldim yedim ve dünya varmis bee dedigimi hatirliyorum o oldu daha oyle canimin cektigi brsey olmadi
AnneyimHamileyim Canım bende kum toprak deterjan falan aşeriyorum resmen ve yiyemiyorum tabikide bence bişey olmaz 😊
Nihalparslan AnneyimHamileyim siz doktorunuzla bu konuyu görüştünüz mü ? bende duymuştum böyle şeylere aşerenler varmış sanırım vücuttaki bazi vitamin eksiklerinden oluyormuş belki ilaç falan verir
Mutlulugum Ben hamileligimin basinda cok cok fazla erik aseriyordum. Illa ki tuzla birlikte yemeliydim simdi 27 haftaya giriyoruz ve sirf sigara aseriyorum. Hamilelikten once cok icerdim allahtan tiksindim derken hic icmedim ama resmen iki haftadir kirip yiyesim var!!