BirPatiSever Montessori karyolanın içine yatağı nerden aldınız kızlar. 100*200 yatak ihtiyacım var. Hangi markayı alayım, hangi özellikleri olsun, hiç bilmiyorum
Zeytin20 BirPatiSever işbir Mina kullanıyorum oğluma o kadar rahat ki. Mağazadan bakarak aldım çok araştırdım. İlk yatağı lateksti fakat lateks büyük yataklara çok fiyat söylediler. O yüzden bunu tercih ettim.
Ozlem2206 BirPatiSever ben park yatağının içine almıştım yataşın ninni bedding geçiyor sünger yatak farklı ölçülerde vardı
RumeysaNur34 Ben takımı aldığımda ortopedik yatağı da içinde dahildi bellona bak istersen arkadaşım oradan almıştı 1 yıl önce canım
BirPatiSever Beybisininannesi onun ölçüleri büyük görünüyor internette 120*200 ama küçüğü de var mıdır ki. Siz kaç ölçülerinde aldınız
Zeytin20 BirPatiSever evet latekse en yakın,omurilik destekli sert yatak. Şuan 3 yaşında 2 yaşında almıştım. Bizim yatak yatak ve gerçekten pahalı bi yatak oğlumun yatağında yatmak için can atıyoruz 😆
BirPatiSever Ozlem2206 park yatağın içine de yataş twiny aldım da montessori içine 100*200 ölçülerinde tek kişilik yatak almam lazım