buglembuglem929 7 haftalık hamileyim amasol tarsfima yatsmiyorum hep sağ tarafa yatıyorum sola yatınca kalbim sıkışıyor gibi oluyor uyumu tutmuyor aynı durumu yaşan varmı doktorunuz neyi onerdi
Morningstar buglembuglem929 neden sol tarafa yatmak için zorluyorsun ki kendini sağa yatarken sırt üstü yat daha erken yüz üstü bile yatabilirsin
emelsena buglembuglem929 ay daha 20-25. Haftaya kadar vaktin var neden erkenden başladın sola yatmaya ya. Bizim yerimizede yat istediğin gibi 😬
Ayaz2016alya2022 buglembuglem929 daha erken sola yatman icin yerime bir ağız üstü yat nasıl özlemişim
cerenmina buglembuglem929 ben 7 haftalikken yüz üstü yatıyordum. 25 ten sonra hatta belki de daha ilerleyen haftalarda sola yatmaya başladım zorlama kendini keyfini çıkar bu anların 😊
buglembuglem929 emelsena doktor sol tafa yat dedi niye öyle söyledi anlamadım ikinci gebeliğim ilk gebeligimde öyle bı sorun yasamadim ilk zamalar erken çünkü
Nisaanuur Göbeğin çıkmaya başlayana kadar yüz üstü bile yatabiliyorsun . Neden daha kendini şartlayıp sola yatıyorsun ki 😬😬
Anemoniasp buglembuglem929 25-27. Haftalara kadar hep sırt üstü yattım. Şimdi de sola yatamıyorum sağa yatıyorum. Bir şey olacağını sanmıyorum . Çocuk normal gelişiyor 39. Haftaya geldim
Anemoniasp buglembuglem929 Seni rahatsız etmeyen şey bebeği de rahatsız etmez. Nasıl rahatsan öyle yat
Zeyyyn buglembuglem929 4.aya kadar istediğin gibi yatablrsn sol tarafa yatmak son trimester da gerekli bebeğin beslenmesi açısından
emelsena buglembuglem929 bilmiyorumkii. Çok erken bence onu söylemek için. Ben yüzüstü bile yatıyordum.