Poyfudukk Merhaba 10 gün önce eşimle ilk gebelik muayenesi için devlet hastanesine gittik ikimizde bebeğimizi görmek için sabırsızlanıyorduk doktorun o günkü son hastası bendim sıram gelince eşimle içeri girdik ama doktorum eşime çıkmasını söyledi çok üzüldük odada doktor ve ben vardım sadece karnımdan ultrason çekildi eşimi çıkarmasına anlam veremedim bebeğimizi birlikte görmeliydik buruk bir sevinç yaşadım o an demek istediğim şu ki bence bu prosedür kaldırılmalı tamam aileden kimseyi almasınlar ama anne onay veriyorsa bebeğin babasını almamak neden ? Şimdi de mecburen birlikte ultrasona girebileceğimiz hastane klinik bakıyoruz ben nasıl bebeğimin büyüyüşüne kalp atışlarını dinlemeye şahit oluyorsam babası da olmalı bu aile bağının güçlenmesini de sağlar hem yanlış mı düşünüyorum?
Vldnshn1 Poyfudukk Çok haklısın ama aşırı nadir içeri alan doktor be eğer devlete gidiyorsanız devlet ilk 3 ay kalp atışını dinletmiyor en azından Bursa’da öyle bana dinletmemişlerdi sadece kalp atışını gösteriyor ve eşinin girmesini istiyorsan maddi gücün yetiyorsa hep özele git onlar alıyor maddi gücün yoksa 1-2 defalık götürmeni tavsiye ederim.Asla götüremem dersen de evet birebir aynı hissi alamazsın ama doktoruna videoya almak istiyorum dersen bir şey demez ben hem özele hem devlete gidiyorum ikisinde de hep videoya alıyorum hem eşime gösteriyorum arada kendim izliyorum yarın bir gün hepsini bir flaş haline getirip aklı yetince adım adım büyüme anlarını hediye olarak çocuğuma vermeyi düşünüyorum…
Morningstar Poyfudukk doktoruna bağlı bu durum aslında içeri alan devlet doktorları da var ama bazen kocalar doktor da erkekse kıskanıyor ve doktorların başına kötü şeyler geliyor malesef devlette doktorlar cinsiyeti de sırf bu yüzden hemen demezler çünkü kız çocuğu olduğunu Duyan kimi cahiller aldırma yoluna gidebiliyolar doktor kadınsa o kadının da vicdanına kalmış onlar için çok normal birsey usg ama sizin için heyecan verici tabiki bende eşlerin yanına alinmasi tarafındayım hangi ildesiniz bilmiyorum ama uni hastanelerinde özel randevu sistemi oluyor özel muayene oluyorsun ona para veriyorsun ama eşinde senle olabiliyor .
Deletedmom5545 Poyfudukk ben özele gidiyorum İlk gittiğim özel hastane de olan doktor almıyordu sonra hastane değiştirdim bu doktorum alıyor Beni çağırıyor 2 dakika sonra yakınımı alıyor yanımda Hatta 1 keresinde kayınvalidem, ablam, annem 4muz beraber girdik
Hanife_ Poyfudukk ilk çocuğumda ozeldeydi her randevuya benimle girdi eşim şimdi araştırma hastanesine gidiyorum bekleme salonuna bile almıyorlar 😀 alıştım artık hep tek girdim ama baba moduna bu sekilde geç giriyor galiba istemesen ultrason kağıdı da vermiyorlar oğlumda bir sürü anımız var şimdi pek biriktiremedik
Beyzaylc Son haftam, eşim sadece ayrıntılı ultrason için gittiğimiz hastanede girebildi. Zaten pandemiden dolayı özel hastanelerde kabul etmediğinden dolayı 9 ay boyunca hep tek girdim kontrole.
kuzeymomsss Poyfudukk maalesef devlet hastanesi öyle. Bende 10 veya 11. Haftama kadar devlete gittim ve eşimi asla almadılar. Şuan özele gidiyorum farklı bir şehirde bir sıkıntım olmuştu en yakın devlet hastanesiydi ve aciline gittik beni doğumhane katına aldılar bir odaya bıraktılar ama nasıl paniğim ve korkuyorum o an eşim geldi bırakamam eşimi dedi ve kavga kıyamet eşimi yanımdan çıkardılar bence de çok saçma sonuçta ikimizin çocuğu birlikte yapmışız yani
aysenurtc Poyfudukk bu serzenişte haklısınız size sonuna kadar katılıyorum. Biz de çok buruk kalmıştık sonra özele gitmiştik sırf kalp atışını babası da duysun diye 💝 yani pandemi var ondan tek kişi alınıyor odaya diyorum ama kesinlikle öyle değil devlette benle beraber +3 hastayı birden odaya alıyor doktor ama eşimin gelmesine izin yok anlam veremiyorum