AsliTurgut Giizems dogum yaklasinca önden ve ya geriden giden bebekler haftalarini yakaliyor genelde ama tabi her bebis farkli 🙏🏽
iremcannn1907 Giizems hayır o sadece gelişim. Adet tarihi baz alınır. 39+5 im bebeğim iki hafta önde. Öyle olsa 42+5 çoktan doğurmuş olmam gerekirdi bende belirti bile yok 😂
kubra_26esila Giizems hayır kuzum gelişimi doğum tarihini etkilemiyor ama benim bir hafta öndendi hep doğumu ona göre hesaplıyordum doktorum adet tarihin geçerli önden gitmesi değil dedi ilk bebeğim de yani 😊 sonra doğuma yaklaştıkça dengeledi haftasıyla
tomrisveannesi Giizems kadın doğumcu dr kağan kocatepenin videosu var bununla ilgili YouTube da izleyebilirsiniz.
AsliTurgut Giizems bizde 1 hafta önden gidiyorduk fakat kendisi 32.haftada geldi😂😂 degisiyor yani onlara cok takilmamak lazim
kubra_26esila Giizems hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah ikinci bebeğin cinsiyeti ne benim de ilk bebişim kız şuanda 2 yaşına giricek ocak 21 de diğeri de kız dediler bakalım 24+4 teyiz şuanda
Giizems kubra_26esila amin canım çok sağol benimde ikinci kız ilk kızım marta 3 yaşına giricek diğeri 28 haftalık 🌸🙂
DamlaNur29 Giizems o sadece gelişim göstergesi bence benim oğlum 2 hafta önde gidiyordu 39+1 de sezeryan ile 4110 doğdu yani 40 41i beklese daha kilolu doğacaktı ve planlı sezeryandı 39a kadar ne bi sancı ne bi açılmam olmadı nstler hep sancısız açılmam yoktu
AsliTurgut [silindi] 4 cm acikligim vardi ama bebegim 2 kiloydu riski vardi nabzi 180di acil sezaryen oldum spinal tercih ettim 20 günde küvözde kaldı😪