poyrazinannesi3547 Mymeryemm Bebek kıloluysa sezaryen yapıyorlar 4 ü bulursa sezaryen dedi doktor 9 eylül üniversitesi hastanesi ama diğer devletler nasıl bilmiyorum
Sevcan_altunkaya Mymeryemm benim ablam yaptı neredeyse 41 ci hatasıydı 2 kere suni sancı verdiler bebek dönmeyince suyu azalmış bu yüzden sezeryan oldu ama devlet zor durum olmadığı sürece nolmal yapiyo kuzum
kubra_26esila Mymeryemm doktoruna bağlı tamamen ilk doğumumda bebeğim 3850 görünüyordu kilosu doktorum 4 olsaydı sezeryandı dedi yine sezeryan olsaydı iyiydi 150 gramla kaybettik dedim oda sezeryan istiyorsan yaparım dedi o şekilde sezeryan oldum şehir hastanesinde bide o kadar güzel bi ekip vardı hayatımın rn korktuğum günü ama en güzel günüydü içeriye girdikten sonra o kadar kibar insanlar sohbet muhabbet zaman nasıl geçti hiç anlamadım yani ama ikinci doğum yapıcam ağrısı sızısı ne iyi biliyorum o yüzden keşke bunu normal yapsam 😊😁
SeydaPrc Mymeryemm İstanbul’da yaşıyorum ilk bebeğim 4 kilo doğdu Yakacık kadın doğum hastanesi beni bebek kilolu diye Üsküdar Zeynep kamil hastanesine yönlendirdi sezeryan falan yapalım demedi. Orda da güzel bir ekiple normal doğum yaptım
Rainbow0126 Devlette önce normal doğuma zorlarlar.eğer normal doğuma uygun değilse sezaryenle alınır bebek. Ya da haftası geçmiş bebekse sezaryene başvurur doktor.
Deryaasn 42.haftada arkadasim bebek dogmayinca saatlerce suni sanci verildi,yine dogmayinca oyle sezeryana aldilar yani cok kolay kolay almiyorlar bildigim kadariyla