asyaninanneyim Tuba123456 30. Haftada 1839 gramdı 2 hafta önden gidiyor demişti doktor ama ev taşıdım 2 hafta önce grip oldum o süreçte birkaç gün yiyemedim simdi nolmustur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Hfk25 34+2 olduk banada yeni gelmiş gördüm bi heyecan bastı 😅 bi an önce basasim geldi ama bakalım bizim oğlan ne zaman gelirse 😂 37 de kontrolüm var 36 da bnde hurma yemeye başlıyım belki gelmek ister 🤲🥰
_hamisanne asyaninanneyim amin inşallah darısı sana isteyen herkese inşallah sağlıkla gelirler ama pek gelmesi yok gibi ❤️😁
Derin34-23 Emleyla 37+0 bende marul 🥬 olduk 💚 Bacaklarıma kramp giriyor ve bel ağrısı dışında bir sorun yok
Emleyla Derin34-23 Arada sancı oliyormi gaz sancısı gibi bel ağrısı Allah var pek olmuyor dün bikere oldu ama daha çok kaşık başladı bacak agrisiağrısı bide bebiş toplanması afedersin ishal değilde iki günde oluyor o şey ve ishal gibi deglmiyim ishalmiyim bilmyrm karnım ağrıyor yaparken
Sakinem212 asyaninanneyim 34 +6 olduk sarayda adet gibi sancım oluyor rahatsız edici sonra geçiyor kasılmalarım çoğaldı karnım sürekli sertleşiyor gevşiyor geceleri hareketli değşl ben yürüyünce oda hareket ediyor kaburgamdan ses geliyor 2 yaşında kızım var bebek onun sesine tepki veriyor bide çaldığım bir ninni var kızma karnımda ki ne zmn çalsam hareket etmeye başlıyor hemde öyle böyle değil ablasını çok sevecek sanırım.