Angel26 Merhaba ikiz gebeliği olan arkadaşlar ilk zamanlar anne yanını ne düşünüyorsunuz.ben park yatakta birsüre ikisini yatırırım die düşündüm. Ama ayrı ayrı küçük iki beşikte düşünmüyor değilim. Siz?
Brasvg Angel26 doktorlar uyanikliklarinda birbirini etkilemesinler diye ayrı yataklar oneriyor ama kimin yatak odasinda iki besiklik alan var bilemiyorum. İnsAllah bende park beşikte ikisini yatıririm diye düşünüyorum 🤔
Twinsss Angel26 ben iki park yatak aldım ama yatak odamda alan sıkıntım yok. Ayrı ayrı yatırmayı düşünüyorum. Ama alan sıkıntınız varsa tek park yatak ile bir süre idare edebilirsiniz. Veya daha küçük boyutta olanları da var anne yanı onlardanda da olabilir.
Angel26 Brasvg küçük sallanan bez beşikler var o şekilde düşündüm ama genelde ikiz annelerinden park yatak duyuyorum.
Carriebradshow Angel26 bende çok kararsızım bu konuda. Çilekten oda takımı aldık. Beşiklerimiz büyük. İlk 3 ay beşiklerden birini odamıza alıp ikisini bir yatırsam mı diyorum yeni beşik almak yerine. 4. Ay zaten uyku eğitimi vermek istiyorum odalarında yatırmaya başlayacağım.
Angel26 Carriebradshow evet bende odalarını yapıp ikitane sallanan küçük beşik demiştim ama sizin dediğinde olabilir aslında.👍🏻
charlottececi Angel26 15 gunden sonra ayni yataga koyarsan birbirlerini uyandirdiklarini soylediler. Ben de oyle olunca 2 tane anne yanı besik siparis ettim ☺️
Angel26 ikizekiz ikili taramaya gittiğimde 12.haftada söylemişti doktor. Belki değişir dedim ama aynen dediği gibi oldu.
ikizekiz Angel26 ikili tarama önerdiler mi. Doktorlar genelde ense ölçümü ve burun kemiği ölçümü yeterli diyorlar ama.
Angel26 ikizekiz ikili test aynı şey zaten popo baş ölçüsü burun ölçüsü birde kan alma var ama normalde ikizlerde alınmıyor dediler doğruyu vermez diye ama benim doktorum onuda almıştı. Siz kaçıncı haftadasınız?
ikizekiz Angel26 ultrason ölçümüne evet ama kanda taramaya gerek yok diyorlar. Ben 11.haftadayim henüz