Handan_65 Canimbebegimm41 Ben bitkisel sey ne varsa uzak durdum riske atmamak en iyisi ama doktorunuza danışın
Seda9507 Canimbebegimm41 kayısı çayı olarak geçiyor ama içeriğinde bir çok ot daha oluyor. Bence riske atmayın kuru kayısı alıp kendiniz hoşaf yapın veya sıcak suya atın çay gibi olsun.
serpilctn Canimbebegimm41 sakin içme bebeğini kaybetmek istiyorsan iç kayısı caylarinda sadece kayisi yokki bi sürü bitki içeriyor içeriğini okursan anlarsın sinameki otu içeriyor direk düşük yaparsın kayısı çayı yerine kuru kayısı al ye daha iyi değil mi Bn günde iki tane kuru kayısı yiyorum kabızlığida iyi geliyor hemde faydalı ineternette her söyleyene güvenme canım
Melekarzu Ben kabızlık çok yaşadığım için içtim. Hergün içmedim tabi. Yanında Kuru kayısı da yedim. Bu şekilde birkac kez içtim. Erken doğum veya düşük tehlikenin varsa riski arttırır cnm. Sinemaya rahim kasilmasina etki ediyormuş ama ben mecbur kalıp içtim
sehrengiz_8 Canimbebegimm41 ödem söktürücü etkisi olduğu için yeşil çay ve bitki çay türevleri yasak canım