Nursema99 Ben 21 haftalık hamileym çok bet hissediyorm hatta elimi koyunca bile eşim elini karnıma koyunca da hissediyorm ama o hissetmediğini söylüyor bildiğin oynuyor bebek 😂 çok merak ettm kaçıncı haftada dışardan hissediliyor
Nureylaa Nursema99 benim eşim 25 ten sonra hissettiğini söylemişti öncesinde nasıl hissetmiyosun diye kızıyodum adama 🤣🤣
Asyaveannesi36 Nursema99 30 da tam net hissetti şuan 37+1iz hiç durmuyor cadı toplanıyor ayaklarıyla vuruyor babası ozaman elini koyunca daha da vuruyor hissediyor sanırım😂😂
Handan_65 Asyaveannesi36 Benimkide öyle heyecanlanıyor otuzden hareketleniyor Hatta bazen bana bile sert yapıştırıyor
mucizegebelik6 Ya arkadaşlar 23 haftaya giricez bazı hareketleri karindan bakıldığından belli oluyor ben elimi koyunca oynuyor ama babası veya başkası elini koyunca kımıldamıyor sanki ben yalan söylüyormuşum gibi oluyo sinirleniyorum bu cocuk cok inat 😂
Ozlem2206 Nursema99 benim 20den beri dışardan gözüküyor hareketleri ama her zaman eşime denk gelmiyor tabiki yani o haftalardan beri eliyle hissetiği çok oldu hatta bir kaç kez ben çok hareket etmediği için korkmuştum eşim elini koyup konuşmaya başladı öyle güçlü tekmeler attı ki normalde yapmadığı tirkledim o derece resmen daha karnımdayken babasıyla kurduğu bağa inanamıyorum 27.haftamdayım bu arada🥰💙
kuzeymomsss Nursema99 16+5 te hissettim eşim elini koyduğunda o da anladı, şuan 19+5 haftalığım o kadar net hissediliyor ki eşim yatarken elini karnımdan asla ayırmıyor 😂😂
Nureylaa Nursema99 benimki de kızıyordu hissetmemek benim suçum mu diye 🤣🤣 şimdi ki aklım olsa kızmazdim 😅
Azra_Mom Nursema99 ayy bunu bende çok merak ediyorum çok istiyorum eşim bi hissetse dünyalar onun olur ben hareket etti dediğimde bile çok mutlu oluyor garibim bide hissetse 😂🥰
merakliblog Nursema99 24ten sonra dışardan hissediliyor ama bu erkekler biraz şey, kız kardeşimin gayet rahat hissettiğini eşim hissetmiyor tokatlayasım var😂