Sibelblby Yaşayan var mı arkadaşlar şuan da bir anda oldu çok korkuyorum bilgisi olan bilgi verirse sevinirim
Suheylamum Sibelblby Benimde oluyordu karnım da tek taraflı bir ağrı oluyorsa gazdandır demişti doktorum merak etmeyin birşey yoktur insaAllah
K_k1905 Sibelblby benim de 10.haftam da falan olmuştu sanırım ara ara bir sancı giriyordu bende korkup hastaneye gittim ama bitşey çıkmadı üşütmüşsün dedi doktor kendimi sıcak tuttum geçti eğer kanamanız falan yoksa korkmayın
Sibelblby K_k1905 benim sağ tarafıma geçenlerde şiddetli bir ağrı girdi ve doktor bebeğin kafasının aşağı düştüğünü söyledi şimdi böyle olunca korkuyorum yine bişey mi oldu acaba die
K_k1905 Sibelblby şuan sizinle aynı haftadayız ve bebek her türlü dönüyor takla bile atıyor biz hissetmiyoruz tabi ama şuan çok hareketliler o yüzden ona takılmayın içiniz rahat etsin istiyorsanız acile gidin bir
K_k1905 Sibelblby çok fazla artarsa veya kanama olursa gidin bence şimdi kendinizi sıcak tutun güzelce uzanın geçecek inşallah 🙏
ceylann18 Sibelblby şuan bnde 11+6 yim bugün biraz temizlik yaptım benim de sol tarafimda kasigimla kuyruk sokumu dedikleri yerde agrım var yatakta dönerken falan ikinci hamileligim ama birinci hamileliğime dair pek birşey hatırlamıyorum çok korktum