Dennnn İki gündür çok kötü dişim ağrıyor oradan kulağıma gecti agri , benzer durum yaşayanlar var mı ne gibi çözümler önerirsiniz :( 8+0dayiz suanda
bilgegk Dennnn eczanelerde karanfil yağı satılıyor etkili olduğunu duymuştum ister suya koyup gargara yapin isterseniz bir kaç damla ağrıyan yere damlatın aka mutlaka eczaneye sorup bilgi alip kullanin 😊
Sevcan_altunkaya Dennnn 37+5im inanki 3 ay dış ayrisi çektim hamileyken 20lik dişimi çektirmek zorunda kaldım Allah yardımcın olsun seni en iyi ben anlarım valla
Esra-57 Dennnn 37 haftalık hamileyim hamileliğimin başında da sonunda da çok çektim hatta akşam dindi ağrısı ne denediysem kesmedi parol karanfil dis fırçalama sirkeli su tuzlu suyla gargara yaptım ama gecmeyince geçmiyor valla Allah yardımcınız olsun
Momoztkn Dennnn sumak kaynatıp suyuyla gargara yapıyorum diş fırçalama karanfil koyma ve sarımsak dövüp ağrıyan bölgeye koyuyorum
LeonunAnnesi Tuzlu suyla gargara yap herşeyi boşver kesin çözüm 🥺 1 er gün arayla 2 tane diş çektirdim o kadar iyi anlıyorum Kİ seni :( ilaç içme daha çok başındasın parol dahi alma. Çok geçmiş olsun