prensesannesiiiiiiii Sata göre 35+5 Haftadayım iki gündür sıcak dışa alıp sıcak suya oturuyorum. Adet ağrısı gibi ağrılarım başladı erken mi yaptım acaba
Asyaveannesi36 prensesannesiiiiiiii 37+2 olucaz hep sıcak suyla duş alıyorum ama hiç sancım bile olmadı 😁
prensesannesiiiiiiii Sevcan_altunkaya sıcak suya oturmak açılmayı kolaylaştırıyor ve doğumu da diye burda bi çok kişi yazmıştı bende onlardan öğrendim
prensesannesiiiiiiii asyaninanneyim 😂kaç haftalıksınız bende 38 de galan doğurmak istiyorum 😂 o kadar bekledim 40 I beklemek ölüm gibi geliyor
asyaninanneyim prensesannesiiiiiiii 34 e giriyorum 40 dk sonra haftaya oturmaya başlarım hatta dogum başlatma postlarına bakıyorum arkadasım 41. Haftya girdi doguramadı psikolojim bozuldu bende doguramam diye 😂 hurma,ananas ayak taban masajı da tetikliyormuş dogumu
prensesannesiiiiiiii asyaninanneyim ayak taban masajını bilmiyordum her aksam yapıyorum hatta biraz önce kremleyip ovdum ayak tabanlarımı 😂
prensesannesiiiiiiii Asyaveannesi36 sanırım bi yanlış anlaşılma oldu sıcak suyla duş alınca değil sıcak suya oturunca açılma oluyor 😀 yoksa Hep sıcak duş alıyoruz 😄🙈