Hilalkck hamile degilken nisanimdan 2 gun once yedigim cigkofteden amip kaptım. Nişanıma serumla ciktim. Rezaletti. Cigkofte cok severim. Etlisini zaten yiyemem. Etsiz cok bilinen bir cigkofteciden soylemistik. Yeşillikleri kendim yikamistim. Cigkofteden gecti. Gece fenalastim. Sabah dehset karin agrim devam etti. Hastanede tahlil yapmadan serum taktilar basit bi zehirlenmedir deyip. İshal gecmedi fenalastim. O kadar ilac kullandim kesinlikle durmadi o halde ucakla baska sehire gittim isteme ve nisan icin 😂 sabahinda esim hastaneye goturdu annemlerin cok isi oldugu icin alfmaofmskfms dayim doktor sagolsun o yonlendirdi kizim tahlil ver amip kapmissin sen bence diye. Verdim oyle cikti. Serum taktilar. Asla yemek yemedim gunlerce. 15 gun 3 ogun antibiyotik. Kanli dizanteri gecmedi gunlerce. Hala cigkofte cok severim. Evde yapilani yiyorum sadece artik :) heleeee gebelikte 😂😂😂😂😂 baska bir seyden olmustur diyenler icin; nisan telasindan hicbir sey yememistim aksam ogunu olarak. Esim de seviyorum diye jest yapmak icin getirmisti ahahaha 🤣 sabah da simit vs yemistim oglen de kasarli tost mu ne yemiştim. Cigkofte deyince doktor baya gulduydu hic unutmuyorum 😂 cigkofteden dolayi da kimse nisanina serumla cikmamistir heralde smfmsofmskfmsgmwkg rezaletti. Hic hatirlamiyorum o aksami 🤣 o yuzden ben evde yap ye diyorum 😂