gbdl2023 Tansum 15+5 im kahvaltı turu yiyebiliyorum çoğunlukla yağlı yemekler midemi ağrıtıyor bulandiriyor haftalardır yemek yapmıyorum bile 🙃 geçer İnsAllah bugünlerde
Dermin Tansum bende ilk 3 ay çok kustum hiç iştahım yoktu hoş hala yok ya 45 kiloyla hamile kaldım kusmaktan 39 kiloya düşmüştüm şimdi 31 haftalık hamileyim verdiğim kiloyu geri aldım 45 kiloyum dahada almam sanırım çünkü benimde iştahım sıfır
Seyma_ck Tansum ✋iştahsızlık,halsizlik,bulantı,içtiğin suyu bile kusma hepsi vardı.Prilam Dr diye bi ilaç kullandım şikayetlerim hafifledi en azından.Öyle atlattım o dönemi şimdi 20+2 deyim ilacı bıraktım iştahım normal şu anda
Tansum gbdl2023 bende öyle gerçekten umarım geçer 2 kilo aldım onu da mide bulantısıyla geri verdim galiba 😩 Allahım yardımcımız olsun 🥺🤲🙏 sürekli peynir ekmek yemek görmek istemiyorum resmen 😣 ama vitamin almamız gerekiyor işte 😩
Elifelbb Bende 14 haftalığım aşırı iştahsızlık oldu hiç bişey yiyemiyorum 5 kilo vermişim çok kötü bi durum
Tansum Elifelbb kıyamam ya çok zor gerçekten umarım böyle devam etmez bu durum çünkü yememiz gerekiyor bir şekilde zor da olsa 🥺
Tansum Dermin bende 45 kiloyla hamile kaldım 47 oldum kesin vermişimdir 🥺🤦♀️ Umarım böyle devam etmez benim de 😣 bebeğin kaç kg peki suan
Dermin Tansum en son gittiğimde 3 hafta önce 1510 grmdı canım doktor gayet iyi haftasına göre gidiyor dedi boyu falanda iyidi 40 cm çok şükür bebede sıkıntı yok ama doğunca ben kilo kaybedicem çok kaybedersem sütüm bile gelmez çok halsiz olurum 39 kiloya düştüğümde çok kötu bir haldeydim wc gidicek halim yoktu tansiyonum düşüyordu
Tansum Dermin şuan bende öyleyim yerimden kalkamıyorum 🥺😩 umarım sonu kötüye gitmez korkuyorum yani ya bünyenin de sağlam olması lazım 🥺😣
Dermin Tansum rabbim yardımcın olsun canım birde emzirincede kilo kaybın oluyormuş ozaman yok oluruz heralde
Tansum Dermin Rabbim yardımcımız olur inşallah sende yemeye çalış zorla kendini Az da olsa ben zorla de olsa yemeye çalışıyorum mecburuz çünkü sağlığımız içinde önemli
Dermin Tansum zaten bebk için azcık yiyorum canım yemesem bebek gelişemez ama yediklerim bebeğe gidiyor bna faydası yok kendmi çok yorgun bitkin hissediyorum
Tansum Seyma_ck bana da onu verdi ama yaramadı öide bulantısı olduğundan tadını bilirsin acı bi tadı var onu içtikçe midem daha kötü oldu şuan zaten mide bulantım çok çok az ama işte iştahsızlık Hafsa’da 🤦♀️
Seyma_ck Tansum Bir kaç haftaya gelir inşallah o da sabredin benim de 3 haftadır falan geldi o da normal yani