Mom54544 @hepoyleolurzaten @Aag06 @Bebiscann @lavininannesii Alparslaninannesini etiketleyemedim ya ve diğer kızlar mucizem ben 😂
lavininannesii Mom54544 beyzayı görünce anladım zaten sen olduğunu😇iyi yapmışsıın bir sürü mucizem vardı hayırlı olsun 🥳🥳
Bebiscann Mom54544 aaa doğru valla yazıyom seni bir sürü mucizem çıkıyordu ama yinede seni buluyordum haa 🥰🥰
Mom54544 Bebiscann sağol bacimm 🤩 ay giremiyorum 2 gündür yav annemlerde rahat ederim diyodum asıl bura karman çorman 😂
Bebiscann Mom54544 arada git kız sanada değişiklik olur, mecbur ana baba gidecez valla, benimkiler çok uzak senede 1 defa anca gidiyom
Mom54544 Bebiscann Ya ben evde iyiyim sakin sessiz oturuyorum bana 1 sene kalkma çıkma desinler gerçekten çıkmam kalkmam o kanepeden 😂
Bebiscann Mom54544 bende çok sıkılıyorum valla hep gezesim var ama gidecek yee yok pek anca bi eğlence merkezine felan gidebilirim, bir iki akraba, ee asel ne yapıyor
Mom54544 Bebiscann Yok ya ben sevmiyorum kalabalık içim gecmis ruhum Fatiha okuyo arkamdan 😂😂ayağımda sallıyorum şimdi emziği o atiyo ben veriyorum o atiyo ben veriyorum uyumaya cabaliyo inşallah uyuycak 😴 damat napıyo yattımi 😂
Bebiscann Mom54544 salladım bıraktım yine uyandı kız, adet oldum sütüm de azaldı 2 gündür mama ile takviye yaptım mamayı içmek istemiyor huysuz iki gündür, benimkide emzik tuttu sonunda ya ohh arada işe yarıyor 😃😃
Mom54544 Bebiscann adet olunca aazaliyo mu 😳 ay bilmiyodum ya takviye yapmak lazım ozaman geldiğinde ben daha olmadım 3 aylık olcak bebe nerdeyse gelmedi
Bebiscann Mom54544 ben ikidir oluyorum, diğerinde kanamam azdı süt kesilmedi hiç, bu defa baya kanamam oldu ve sütüm gitti resmen ama bi gün sürdü şükür geri geldi tabi bende korkudan 3 buçuk attım mutfaktan çıkmadım çatlayana kadar bişeyler içtim
Mom54544 Bebiscann Ay öyle bişey olursa diye araştırma yapmma stok yapmam lazım biseyler elimin altına ya korkarım