Tubatuba25 Arka arkaya sezeryan ile doğum yapan var mı üç gebeliğim çok arka arkaya geldi biraz endişem var doğumda böyle yaşayan sorun olmayan var mı
Livakaya29 Tubatuba25 kaç ay arayla peki sezeryan durumunuz benimde ikici gebeligim 18 ay var 9 gün sonra doğumum var
8899ilknur Tubatuba25 CANIMM benim kızım 10 aylık 7 aylıkda hamileyim bende sen gibi korkuyorum Dr. Ne diyor Peki Durumuna
Tubatuba25 Livakaya29 BUyuk kızım kırkı çıktı hamile kalmışım aralarında 11 ay var şimdi ortanca kızım 1 yaşında 17 haftalık hamileyim
Guzucuk25 Tubatuba25 canım benim kızım 14 aylık 23 haftalık hamileyim bende şuan Bi sıkıntı yok doğumda olacak korkum var inşallah olmaz seninde
Deleted27272 Tubatuba25 merhaba 2. Doğumunuzda sorun yaşamış mıydınız 40 öıkınca hamilr kaldığınızda? Hamileliğiniz nasıl geçmişti acaba dikişler açısından ve şimdi nasıl geçiyor? Bazıları dikişler patlayabilir falan diyor
Tubatuba25 8899ilknur onkoloji doktoruna gönderdi doktorum değişti o yüzden şimdilik bir sıkıntı yok ama doğuma ne olur bilemem
Tubatuba25 8899ilknur doktorum bu ameliyatin biraz daha riskli olduğunu ve o doktorla devam etmem gerekli olduğunu söyledi çocuk ve senin için dedi ameliyat da bir şey olursa yeterli olamayacağını söyledi
8899ilknur Tubatuba25 olsun Bol bol dua et Alahım yardım edecek İnşaAllah benimde peş peşe 2. Bende korkuyorum açıkçası🤷♀️
Dark Deleted27272 merhaba arkadaşım yaşadı arka arkaya. Dikişleri çok incelmisti. Birkaç bişey daha oldu onları söylemeyeyim. Tuplerini bagladilar bir daha doğum yapması yasaklandi. Ama hiç bişey yaşamaya larda oluyor