Tugcedgn 38 haftalık hamileyim covid olduğunuzda nasıl rahat geçirdiniz yani ne yediniz ne ictiniz bu arada aşısızım yardımlarınızı bekliyorum
iremss Tugcedgn c vitamini, soğan sarımsak mümknse tavuk suyu et suyu kullanabilcğnz çorbalar yemekler mutlaka düzenli beslenme iştah kaybı vs durumunun olmamasını sağlayın düzenli beslenip sıvı tüketimini ihmal etmeyn
Durununannesi46 Tugcedgn 27.haftam.benim de korona 5.günüm aşısızım duvardan duvara vuruyor beni meret 😢 nefes alamıyorum tat koku yok eklem ağrıları canıma okuyor 😭 bol su için C vitamini yiyin sıcak çorbalar vs ağzınızı sakın kuru bırakmayın. Düzenli olarak ateşinizi ölçün. Sıcak duş sakın almayın. Buhar ciğerlere indirmesin. Eğer illa duş alacaksanız banyonun cam penceresini açın ılık suyla buhar olmadan hızlıca alın.
Gulsurmeli Tugcedgn Yok mesela yoğurtlu makarna yapın yoğurdu sarmısaklı falan yapın ağır gelebilir sade bir şekilde 🥰
iremss Tugcedgn yok ben gebelikten baya önce geçirdim bu ara maalesef gebelikte denk gelen çok oluyo, dikaktli olun, ateş durumunda falan doktorla iletişime geçin muhtemelen ilçsz atlatrsnz bn geçirdiğim dönem emziriyodm ilaç kullanmadan atlatmştm
Tugcedgn Durununannesi46 sizede cok geçmiş olsun insallah cabucak iyilesirsinix anlamıyorumki bazı insanlar cok rqhat geçiriyo aşı bile olmadan kimide zor hayret verici
Ayseklc0116- Kelle paça içtik sürekli hayatımda kokusuna dayanamiyordum ama mecburen bebeğim için yapmak zorundaydım bol bol iç eczaneden youplas portakal vitaminli al çok iyi geliyor direnç açısından bahçeye veya balkona güneş olduğu her dakika çıkmaya calis inşallah tez zamanda atlatırsın kendini hasta gibi hissetme sanki normal grip olmuşsun gibi düşün ❤️
Tugcedgn Ayseklc0116- ya cok tesekkürler öyle düsünmeye calısıyorum ama cok korkuyorumda yani zaten ilaçlarında etkisizlüği kanıtlandı ama insan işte korkuyo bu hastalık döneminde hamilelik gerçekten cok zor ya
Gulsurmeli Tugcedgn Elbette içinde bir parça taşıyosun noktasından virgülüne düşünmek zorundasın çabucak atlatırsınız inşAllahh 🥰