kizannesi_1004 Kızlar Gümüşhane sizce nasil bir il yakında tayin durumumuz varda ve bilen varsa Bayburt mi gümüşhane mi daha iyi sizce 😊
kucukhobby-11 kizannesi_1004 valla bana aşırı basık bir şehir gibi geliyor Gümüşhane, yüksek yapıyorum orda mecbur kalmasam gitmem 😂 trabzona yakın 1.5 saate inersiniz. Bayburtla aralarında bi fark yok bana kalırsa
Asyaveannesi36 kizannesi_1004 Gümüşhaneliyim biraz sıkıcı bir yer büyük şehir gibi çok seçenek yok maalesef bende uzun süredir gitmiyorum ama aşırı kötü de bir yer değil gezilecek tarihi yerler de var etrafında 😌
hayat_23 kizannesi_1004 ben bayburttayim bence Bayburt 😁 Gümüşhane karışık içim daralıyor bazen..Ama Bayhurt küçükte olsa ferah güzel…
kizannesi_1004 Deniz2961 gümüşhane nasıl bir yer trabzona cok yakın mı gercekten zigana gecidi ile :)
Deniz2961 kizannesi_1004 evet nrmlde 1.5 saat suruyir ama geçit açılırsa 30 dk ineceğini soyluyolar alıştık valla biz mecbur aliyrsnz 🙈😂
kizannesi_1004 Deniz2961 30dk gercekten cok iyiymis 😂 ama sanirim bize bayburt gelecek onu daha öne yazdik cunku😂
kizannesi_1004 hayat_23 hoşbulduuum çooook teşekkür ederim😍😍 sizi yakalamişken sorayım hastaneye yakın ve güzel evler olan mahalleler hangileri acaba
hayat_23 kizannesi_1004 zaten güzel evler hastaneye yakın var , ve hepsi yeni yapı, ben mahallede oturuyorum 🙂
hayat_23 kizannesi_1004 ben esentepede yıka zaten herkes herkese yakın küçük yer , hastane de filler yeni yapı güzel evler singah diye gecer