Eslemveannesi0 Kızlar gyno ferro sanol demir ilacı kullanan varmı 1ay kullandım 2.ayda mide ağrısı ve tokluk doluluk yapmaya başladı sorun yaratırmı acaba
ArenAsilmomm Eslemveannesi0 kuzum bende kullanıyorum rahatsızlık vermesin diye yatarken kullanmaya başladım öyle yap istersen
asyaninanneyim Eslemveannesi0 bende 2 gün oldu baslayalı ac karna içiyorum etkisini göstermesiniçin şindilik normal
dilarakocc Bende kullanıyorum kan ilacı sabah aç karnına içiyorum içerken mide bulantısı yapıyor biraz ama mecbur🤷🏻♀️
Gulada Eslemveannesi0 bana da doktor yazdı ama ben kullanamadım onun yerine solgarin demirini aldim yemekten sonra aliyorum gayet güzel
Gulada Eslemveannesi0 valla aşırı mide bulantısı yaptı 1 hafta anca kullandım doktora söyledim solgarinkini aldim kardeşim.eczaci çok rahat sıkıntı olusturmadi yemekten sonra günde 1 aliyorum 27.haftada başladım almaya ve dogumdan itibaren Regenesis kullanıyorum başka bisey içmiyorum 34.haftaya geldim
guzelbebegimmmmm Eslemveannesi0 korkulu rüyam kendisi. 2. Gebeliğimde de kullandım ama az bir şey. Sonra doktorum değiştirdi. Mide bulantısı baş dönmesi mide yanması yapmıştı. Yutamıyordum Allahın cezası ilacı
Eslemveannesi0 guzelbebegimmmmm bende aynı şekildeyim bide çok kötü mide ağrısı yapmaya başladı 2.ayda korkuttu 🤦🏻♀️
Eslemveannesi0 Gulada baya duymuştumda bunu bir türlü bırakamadım az kalmış sizin sağlıklı sıhhatlı kucağınıza alın inşallah🌸