Merhaba arkadaşlar , hamileliğim boyunca sürekli endişeliydim geçmiş postlarımdan bunu görebilirsiniz 😚 36. Haftamda erken doğum yaptım .. bebeciğim 2.800 doğdu . Bir anda suyum geldi ama ne bir açılma ne bir sancı hiç bir şey yok 7 saat bekledikten sonra ameliyathaneye gittik ben normalde belden uyuşturma istiyordum fakat bir baktık ki tansiyonum heyecandan sıkıntılı ondan dolayı genel anestezi önerdi doktorum .. 40 dakika sonra bebiş çıktı 1 saat sonra ben çıktım . İlk çıktığımda çok duygusal anlar yaşanmış tabikide ben hatırlamıyorum 😚😚 video sayesinde öğrendim . Malesef sütüm gelmedi hala çok az bundan dolayı golden goat keçi sütlü mamayla bebeğimi besliyorum . İlk ayağa kalkmada falan hiç ağrım olmadı en çok ondan korkuyordum .. sadece alerjim tuttuğu zamanlarda hapşırırken ameliyat yerin acıdı …. Ve en kötüsüde malesef tuvalet r r çıkma allahtan orada hemen müdahale ediyorlar ama eve gelinceye bunun sıkıntısını çektim . (Büyük tuvalet ) eczaneden duphalac dı sanırım öyle bir ilaç aldım sorunumu çözdü … normal de doğursanız sezaryenle de doğursanız herşey bebeğinizi elinize alınca unutuluyor .. herkes e güzel doğumlar dilerim . Soruları olan varsa alabilirim ☺️☺️