Minnakhayaller Kaya34 peki bu ikşnci gebeliğin de ilk gebeliğimi yazsam bakalım doğrumu oluyor 😂😂 27 ocak son Doğum tarihim 31.08.1999
eymenela-moms Kaya34 bebeğime doktor %99 kız dedi 4-5 defa baktı çıkıntı yok dedi bacak arasında sizde öyle demiştiniz sanırım
eymenela-moms Kaya34 teşekkür ederim bi tane oğlum var.Gönül ister ki kız olsun ama başta sağlıklı sıhhatli olsun 😍Yarın öğreniriz inşallah yazarım buraya da.
Mihriban_krdg umayben saglıklı olsunlar inşallah sag salim alalım kucagımıza benımde 15 aylık kızım var 2. Kızım gelıyor 23 haftalık hamıleyım
Kaya34 eymenela-moms çıkıntı olmadığı için %60 kız diyelim canım %40 erkek🙂 hayırlı evlat olsun rabbim gönlüne göre versin
eymenela-moms Kaya34 amin canım hepimizin yavruları sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🙏
Nesliiiiiiiii Kaya34 ay inşallah hayırlısıyla öledir☺️Bi oğlum var bide sağlıkla kızım olmasını istiyorum☺️🤲🏻
umayben guel01 canım son adet tarihinin ayı + yaşın çıkan sonuçtan 9 çıkıyormuşsun sonuş çift sayıysa kız tek sayıysa erkek mesela benim son adeti tarihim 13.11.2021 yaşım 20 20+11 = 31 31- 9 = 22 (çift sayı) yani kız 🥰
guel01 umayben canim simdi kendime bakdim bendede cift cikiyo sonuc 24 siz erkek demissiniz? 25le hamile kaldim :) 25+8 = 33-9 = 24
Kaya34 Sade_01 canım malesef bişey göremedim ama son attığın resimde kafa yapsısı kıza benziyor bacak arası göremedim