umayben AysegulS_21 eğer çıkan sonuç 37 ise tek sayı zaten 37 canım erkek oluyor yani anam keşke cinsiyet öğrenmek böyle kolay olsaydı 🤣 ama nerede araştırsam 100 kişiye yaptılarsa 90-95 i doğru çıkmış
AysegulS_21 umayben umayben evet yanlış yazmışım aklımdaki sayıyı eksik yazmışım:D 28+9=37-9=28 çift sayı çıkıyor😅
umayben Gnscgla oh maşallah canım tabii ki zaten doğru olması için pek bir mantığı yok gibi geldi ama çoğu da doğru çıkıyor diyor millet bilemedim 😅
Slakoyncu68 Banada bakarmısınız son adet tarihim 05.10.2021 yaşım 22 😍 https://resimyukle.io/r/PmfPGFTKTv
Tubmavi Deryy yüzük tuttu evet bi çok şey tuttu bende de bu takvim işleri tutmadı hiç. Bide bulantı olmadı o tutmadı 😌
Deryy umayben Benim tek çkıo beybi kız demişsin Allah mı söyletti hı kızımmı olcak evet kabl ediyorum 😂😂
Deryy umayben Aşktır aşk kız çocuklarına hayranım valla 5 yaşında bi kızım var her annenin en az bir kızı olsa 🌸🌸
durununannesiiiii umayben umayben son adet tarihim 16.09.2021 Doğum günüm 13.07.1998 banada bakarmısınnn
Slakoyncu68 Kaya34 bi tahminde bulunmadı kuzum daha küçük 2 hafta sonra gel öyle bakalım dedi sadece bi omuzla bi mesafe arasında ölçüm varmış ondan dolayı belki kız diyebilirim ama yanılma payım çok yüksek dedi
Kaya34 Mavistez ultrason haftası uygun degil 11 12 haftalık ultrasonlar uygun oluyor. Bebek büyümüş ondan mümkün degil