Hatin58 Selam kızlar.. Anne Sütü Artıran besinleri soylermisiniz benim gibi sutu az olanlar ne gibi seyler tuketiyorlar?..
Asyaveannesi36 Hatin58 arkadaşım doğum yaptığında ebebekte yeşil promalt var günde bir tane içiyormuş ve sütü baya çoğalmış bende kasayla aldım bakalım bunun yanında bol su içiyormuş
teletabi Hatin58 promalt kullanmıştım yanında tabi günde 3 lt su tükettim. Baya faydasını görmüştüm 🙏🏻
gokcekocyigit07 Hatin58 düzenli uyku en önemli etken, bol su, onun dışında aslında her besinden her vitamini almak lazım, bir de e bebekte anne sütü destekleyici ürün çok, stres olmadan her şey hallolur ☺👍
Cemile24 Hatin58 benimde ilk bebeğimde neredeyse hiç sütüm gelmiyordu diyebilirim eletronik pompayla bile damla geliyordu e bebekten humana aldık aktardan rezene aldık onu demleyip içtim deli gibi tahin helvası dereotu sarımsaklı yoğurt yedim ve bolca su içtim çok şükür 2 yaşına gelene kadar emzirdim
Asyaveannesi36 Hatin58 ben henüz kullanmaya başlamadım ama arkadaşım çok memnun bebeği 4 aylık oldu sadece anne sütü veriyor
Ness3 Bestlak damla, promalt içecek ama en çok solgar bira mayası öneririm. Bulgur ye çok arttırıyor. Tahin pekmez, tahin helvası, derrotu ve dee en çok su