Gokcecicekk Merhaba kızlar yarın doğum yapacağım,sütümün gelmesi ve bebeğimin ağzına memeyi alabilmesi için bilgilerinize ihtiyacım var. yanımda sadece 1 tane emzik götürecegim yeterlimidir ??
Simay789 Gokcecicekk benim sütun 5 gün sonra geldi 1 ay erken doğum olduğu için büyük ihtimalle biberon ve mama da almıştım çok işime yaradı her ihtimale karşı yanına al derim ilk biberon verme ama çay kaşığı ile verin biberona alisirsa memeyi hiç tutmaz benimki gibi makina ile sagip öyle veriyorum 😏
minikbebegim19 Gokcecicekk hali hazırda bol su içiyor muydun su için bol bol birde gelmezse diye düşünme. Gelmedi diyelim yinede emzir o getirir inşallah
Simay789 Gokcecicekk benim göğüs ucum yoktu bide hiç beklemedigim bir anda suyum geldi doğuma gittim çok ufak olduğundan bide cay kaşığı ile ne verdiysek hiç yutamadi mecbur biberon verdik şuan memeyi tutmuyor tutamiyor daha doğrusu inşallah bir sorun yaşamadan memeyi tutar
Gokcecicekk Simay789 benimde göğüs ucum yok .ama ılık duşa girdiğimde beyaz bir sıvı oluyor inş geleceğinin habercisidir.