umayben 6+1 den selamlar hayırlısıyla bizim de doğum 20 ağustos gösteriyor inşallah. Ben 1 defa doktora gidebildim henüz bebişi görememiştik ilk hamileliğim kızlar bilgilere açığım 😅
071095 umayben kese göründü ama demi? Umarım kusmazsınız tüm hamileler için tek temennim bu 😊 tabi bide sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cnrmom acemianneee_31 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Keşke bende istifra edebilsem de midem rahatlasa ama olmuyor lokmalar boğazımda dizili bekliyor sanki 😭
Cnrmom 071095 Ayy inşallah geçer 🙏🏻 İnşallah sizinde durumunuz önceki gebelikleriniz gibi olmaz rahat bir gebelik geçirirsiniz💜
umayben 071095 hayır canım 5+3 de gitmiştik gözükmemişti doktorum bebek arkada alttan bakarsak görürüz demişti ben cahilliğimden kabul etmemiştim 🤣 bakalım bu çarşamba görürüz inşallah minik kuzuyu
071095 acemianneee_31 bi hap var denediniz mi ismini söylemem doğrumu bilmiyorum ama prilam diye iyi geldiği söyleniyor bulantım olursa bende doktorumdan o hapı yazmasını isteyeceğim
birogretmen 071095 benim dehşet bulantım vardı cumartesi kontrole gittik doktoruma söyledim onu verdi günde 1 tane içiyorum ve inanılmaz rahatlatıyor. Domates zeytin peynirden başka yemek yiyemez olmuştum, çok iyi geldi.
Rukiye24 Bende 4+3 yarın doktor kontrolüm var kese görünürmü bilmiyorum bir düşük yaptım allahın izni ile hepimizin sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallah 🙏🏻 aminnn
071095 Rukiye24 hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah🤲🏻🤲🏻 Kötü düşünmeyin yarın kese görünürse haber verir misiniz bende gideceğim 2 gün sonra görünür mü diye tereddütteyim 🙈
071095 acemianneee_31 yaaa bişey diyeceğim tabi doktorunuza sorup öyle alın ama bana hiç bi ilaç iyi gelmiyordu sadece dramamine iyi geliyordu sabah akşam birer tane eşimin bi tanıdığı da bu durumdaymış hiç bişe işe yaramamış eşim bide dramamine kullanın diye tavsiye vermiş bayağı azaltmış diyordu
birogretmen Biz de 6 haftalığız canlar, kesemiz çok güzel büyüyor çok şükür haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz mercimeğin 🤗
umayben 071095 kişiden kişiye göre değişiyormuş canım görürsün inşallah alttan muayene ile kesin görürsün büyük ihtimal doktorun söyler zaten bakalım haberleşiriz buradan 🤣
071095 acemianneee_31 sonun da çok güzel bi armağana ulaşacağız biraz sabır 💐 inşallah tez zamanda toparlarsınız