Eylul_sare09 Izmirde iyi ve memnun kaldiginiz perinatolok var mi acil lazim.. tek yumurta ikizlerimden birine iniensefali ve klippel feil senromu var dediler ben baska bir doktor daha gorsun istiyorum yardimci olabilecek birileri var mi 😥
Gzmlerce Eylul_sare09 bende 3 ocakta gidicem tum arastirmalarim sonucu Prof. SERKAN GUCLU Buldum cevremden de giden oldu cok memnunlar arastirmanizi tavsiye ederim
Archhmomm Eylul_sare09 merhaba ben Prof Fuat akercana gitmiştim. Ege üni ögretim görevlisi çok ilgili . Alsancakta muayenehanesi var 🙏🏻 Aşırı ilgili ve uzun uzun hiç bir detayı atlamadan bakıyor
Pati Eylul_sare09 canım yesilyurt devlet hast. Secil karaca kurtulmuş var.Çok iyi alanında.İnşallah hayırlısı olur hakkında.
Kubramayda Manisa sehir hastanesinde Kemal Sarsmaz var çok iyi bir hoca eğer perinatoloji de yeşil alanın açık ise Manisa ya gel derim. Kendisi ilgili bir hekim. Odasına eşler beraber giriyor bilgilendirmesi detaylı oluyor.
Eylul_sare09 Kubramayda cok tesekkur ederim ben aydindayim burda iki doktora gittik izmir yakin birde orda baktiralim dedik. Anne yuregi iste care ariyorum bebegime😓
Gta-35 Eylul_sare09 öncelikle çok geçmiş olsun . Ben barış büke’ye gidiyorum memnunum internetten yorumlarını da okuyabilirsiniz
Eylul_sare09 Gzmlerce tesekkur ederim arastiracagim bu isimler universite hastanesi mi yoksa ozel mi?
Clk56 Eylul_sare09 gittiniz mi bilmiyorum ama prof.dr serkan güçlüyu öneririm 5 hafta önce gitmistim bende memnun kaldım özel muayenesi var Buca tinaztepe hastanesinin karşısında
Eylul_sare09 Clk56 prf mert kazandi ya gittim burdaki doktorumla benzer seyler soyledi milyonda bir gorulur bu vakalar dedi.ailecek cok uzgunuz yarin burdaki doktorumuz ne derse onu yapcaz artik