Livaninannesi Maddiyata bağlı bu bence devlette yapicam şehir Bence özele gerek yok okadar para vermeye onun yerine bebeğime harcarim 1 günlük için değmez özel bı durum yoksa
asyaa0 Ozlem0 En son doğum için 3.000-3.500 TL civarı demişlerdi şuan artmış olabilir ve şehirden şehre de fark edebilir ben Denizli deyim ama benim eşim doktor olduğu için sağlık personeli yakınlarına indirim yapıyorlar ondan faydalanıyoruz
Nurcanyks Elbette özeli tercih ederim ama mümkün olmayabilir ben şahsen malesef devlette doğum yapacam 😕😟
Aselinkooo Maddiyata bakıyor Malesef. Devlette doğum yaptım sorun yaşamadım. 2.de gene şehir hastanesinde yapıcam.
karakiz1 Ozlem0 Yeni yapilan sehir hastaneleri cok temiz ve ilgililer ozeldede ebeler dogurtuyor devlettede doktorun alakasina bagli bence ozel durumunuz varsa tabiki ozel hatta ayri klinigi olan yerler bence
2melekannesi_ Ozlem0 özele gittiğim dönemde sürekli devlete yönlendiriyordu çok bi yetkin değildi doktorlar ve fiziki şartlar yetersizdi o nedenle doktor tecrübesine ve donanımına güvenerek devlete gidiyorum memnunum
GamzeDurmus Ozlem0 maddiyatla alakalı bir durum tabi ki ben özele gidiyorum ama tahlil vs istediği zaman devlette yaptırıyorum o yüzden muayene ücreti veriyorum sadece
SayeMom Ozlem0 şehirden şehire değişir bazı devlet hastaneleri vardır ki özel kadar ilgili hastaya her bilgiyi veren hastanedir bazı lanet devlet hastaneleri vardır ki canın kopar yinede umursamazlar