Smyyeblkkk Arkadaşlar 15 haftalık gebeyim kanamam Yoktu bir gün sancıyla hastaneye gittim ve kanama alanım oluştuğunu ve bebeğimin düşük riski olduğunu öğrendim . Progestan kullanıyorum şuan da aynı durumu yaşayan varmı ?
Esen Smyyeblkkk benim kanama alanım yoktu ama kanamaların oluyordu ilk haftalarda ara ara bende kullandım progestan iyi geliyor ama ben esktra iğne kullandım 20. Haftaya kadar
Bskrt Smyyeblkkk benmde kanama alanaları vardı kesenin yannda görünüyordu ultrasonda Progestanı vajinal kullan ded doktorum etkisi daha iyi oluyormuş, ve yan etki yapmıyor öyle Hep uzandım ilacı kullandıö geçti allaha şükür
1850 Smyyeblkkk 13. Haftada yasadım bende aynı durumu suanda 15. Haftadayım 3 haftadır önce iğne kullandım şimdi progestan hapını kullanıyorum. Hapı kullanınca kesılıyor kanama zaten bol bol yatmak gerekiyor
Teslime_sinan Smyyeblkkk rahimi içi kanama alanım vardı iğne oldum 3 gün de kayboldu kanama alanım ama hala iğneye ilaçlara devam ediyorum Benim kanamam ama hiç dışa çıkmadı sadece rahim de bi alandı
MugeIk Benim de dört gün önce kanamam oldu doktora gittiğimde aynı ilacı verdi dinlenme verdi şükğr şimdi durdu kanamam 10 haftalık Benim de bebeğimmm... içini ferah tut ....
Smyyeblkkk Hiç kanamam olmadı bir damla bile sadece ilk anladığım zaman koyu bi lekelenme oldu ilaçlara başladım fakat çok ağrım oluyor sizde oluyormuydu
Sulemrahkuzey Esma5861 ağızdan alınca baş dönmesi mide bulantısı ve aşırı uyku yapıyor sersem gibi oluyor insan
Kardii Benim de var ama hiç kanamam olmadı rahim ağzında varmış kanamam dün aşırı sancılamdım ve sancı ağrıların nedeni bu kanamaymış doktor dinleniceksin tuvalet ve yemek harici kalkmayacaksın dedi progestan kullanıyorum sabah aşkam serdem gibiyim evde ruh gibi dolanıyorum 😁 ilk gebeliklerde sıklıkla görülen bir olaymış içinizi ferah tutun aklınıza getirmeyin ki geçip gitsin Rabbim yavrularımızı sağlıcakla almayı nasip etsin kucağımıza 🙏🙏
GelMucizemol Benim oldu canım hafif pembe ve kahverengi oldu düşük tehlikem vardı progestan kullandım sabah öğle akşam ağızdan çok yorulduğum ağır iş yaptığım zaman ağır iş dediğimde yer silme geldi ayakta durdugumda geliyordu