Larraa
Merhabalar görünce yazmak istedim . Bende 3 buçuk yıl sebepsiz inferliteyle uğraştım artık ne yapacağımı bılmıyordum. Aşılama ve tüp bebeğe geçecektim. Ama yolum işinde çok usta bir doktorla kesişti. Gerekli bütün testleri yaptı işinde çok ince davranan biri ben de insülin direnci ve birkaç vitamin eksikliği varmış. Daha önce femara + çatlatma iğnesi yaptırdım olmadı . İstanbul da tekrar başladım tedaviye Lale hocamla karşılaştım ve ıkıncı ayda çok şükür femara + çatlatmaya hamile kaldım . Ustelık son hakkımdı aşılamaya gecıcektım . Ama o son ay oldu . Size ilk tavsiyem normal kadın doğum degıl de bir tüp bebek merkeziyle görüşün onlar daha ince detaya iniyorlar . Eğer ıstersenız de söyle soylıyım İstanbul medıpol mega hastanesi doçent doktor vuslat lale bakır şiddetle öneririm .. gebe kalana kadar kendısıyle devam ettım ancak gebe hasta bakmadığı ıcın gebelık sürecim ıcın başka doktor bulmak Zorundayım ağlaya ağlaya vedalaştım kendısıyle o kadar sizden biriymiş gibi hissettiren bir doktor .