GzdeBilgeYlmaz Merhaba kızlar İstanbul’da yaşıyorum Ankara’da Doğumum olacak nasip olursa, medicana hastanesini düşünüyorum bu hastaneye giden arkadaşlar var mı doktor tavsiyesi verebilen olursa sevinirim 🌸💕
Btlhsn GzdeBilgeYlmaz ayla Aktulay tavsiye ederim kendi doktorum kontrollerime gidiyorum inşaallah doğumuda kendisiyle yapıcam daha öncede bi kaç kez muayene olmak için gitmiştim ☺️
Susuem Btlhsn canım uzun zaman olmuş ama bende medicanada ayla hanıma takipliyim ve benimde tamamlayıcı sigortam var şeker yüklemesi icin ve doğum için ekstra ne kadar ödediniz acaba 😊
Btlhsn Zarife0666 memnunum hastası çok fakat randevulu sistemleri olduğu için rahatlıkla gidebilirsiniz
Btlhsn Susuem yeni gördüm kusura bakmayın bizim iş yerinden kaynaklı sigortamız artı bir ödeme yapmadık
Elwing6 Btlhsn masallah saglikla buyusun minnak :) kim gittiyse memnun kalmia gercekten basarili demekki..istediginiz zaman ulasabildiniz mi? Dogum sezeryan mi oldu ?
Elwing6 Btlhsn ayla hanima gitmissiniz bende muaynne oldum gecen hafta 10.haftada ensesine bakti 11 de ikili tarama yapacak biraz detay ve ayrintici mi ? Ben de riskmi gordu diyorum
Btlhsn Elwing6 evet istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz mecburi sezaryen oldum fakat bir sorun yaşamadım