esratpl Bebiscann ay bakma bacım bakma ben en son 3′lü paketini 35₺ ye almıştım şimdi baktım 120₺ olmuş yuuh🤦🏻♀️
La_Liberte Bebiscann 😅😅 Şaka tabii ki🥰 bir sürü kadının sesi olmuşsunuz 😅 Ben hep görüntüye aldanıp alıyorum sonra dan tellerin lastikleri çıkıyor kenarları yırtılıyor 🤦🏼♀️ En iyisi iyi markalardan alıp uzun süre kullanmak ☺️ Tabi şu an oysho da 3 don 200 TL 🤣
Hayal_et07 Bebiscann valla normal iç çamaşır dükkanının tezgahından alıyorum. Pentinin çamaşırlarına bin basar. Taş gibi hepsi 😅
La_Liberte Bebiscann 😅😅 valla haklısınız 😅 ben o parayı kazanana kadar hırsız, uğursuzla, uğraşıyorum bir tarafım yırtılıyor. donum da yırtık oluversin ne yapayım 😅🙈
Bebiscann La_Liberte ben ölsem beni yıkarken donlarımı görünce bu nasıl karı donlarında meymenet yok dicekler diye acilen post açtım yeni don almam gerek🤣🤣
esratpl Bebiscann bi replik vardı bak götüme donum gözüküyo diye😂😂😂 ahahaha bu gidişle bizim direkt göt gözükecek valla don almaya para yok ahshaba😂😂
Elfs Bebiscann belinay 15 yıldır aynı markayı kullanıyorum 2-3 güne yıkamama rağmen çok dayanıklı yıllarca gidiyor ve pamuklu
iki_tospik_annesii Bebiscann Benim donlarım da param parça kanka 😂😂😂 ama gene kıyıp atamıyorum çöpe 😂😂
La_Liberte Bebiscann ayy hiç güleceğim yoktu. Ben de doktora giderken iyice kontrol ediyorum sanki doktor ona bakacak 😅 geçen gün 4-5 tane attım. Çeyizimdekileri bitireyim alacam 😅 indirimde bulursam atarım size de 😊