Bebiscann Morningstar cidden mi bana böyle bişeyler lazım teşekkür ederim canım araştırcam inşallah 😍
Morningstar Bebiscann mutlaka denemelisin biz senelerdir ailecek kullanıyoruz başka markaya göre belki fiyat bir tık yüksek olabilir ama kalitesine değiyor bende alıyorum bimden kilot ama gel gör ki ne kadar dayanıyor hemen eskiyor sökülüyor
Bebiscann GamzeDurmus evet ama kaç defadır alıyorum para vermekten yoruldum valla bide üzülüyorum hepsi çöp oluyor
GamzeDurmus Bebiscann inan bazen yırtılsa da almıyorum hani çok abartılı olmuyorsa çünkü diyorum nasıl olsa yine yırtılacak bari bunlarla idare edeyim 🙄 acıyorum gerçekten verdiğim paraya
_elif- Bebiscann nicoletta markasının trendyoldan hamile külotlarini aliyorum cok rahat ve kaliteli. Gecelik pijama takımı vs de aldim gerçekten güzel. Tavsiye ederim.
Gulkar GamzeDurmus penti defolu ürün çok bence çorap aldım hemen yırtıldı çamaşırlarda küçücük zaten b3deni büyük aldığım halde
Bebiscann GamzeDurmus bende bıktım para vermekten makinaya attığım gibi lastikleri atıyor giyince yırtılıyor ☹️
Hzlkaya Bebiscann ben senelerdir penti kullanıyorum yüksek bel olanlardan çok memnunum hiç yırtıldığını görmedim hamileliklerimde de kullanıyorum 👍
bebekveannesiii Bebiscann kız valla hem kalitesiz hem pahalı vay halimize 🤭🤭😂😂 dediğim gibi yakında donsuz gezecez
Alka Bebiscann kesinlikle waikikinin iç çamaşırlarını denemelisin canım. Aynı sorun bendede var . Bı o dayaniyor. 3lu takım şeklinde felan büyük bedende var .
Bebiscann Morningstar evet hemen yırtılıyor valla sizin söylediğiniz markaya bakacam inşallah teşekkür ederim 😃
Esra3890 Bebiscann bence a101 ve bimde sorun 😆😆 bende ordan alıyordum genelde dikişleri sökülüp gidiyor hemen bakıyorum ki sonra oralar açılmış atıyorum çöpe kullanilmiyor tutku aldım netten indirimde çoklu olarak gayet sağlam kullanışlı fiyatlarıda uygun
Bebiscann Deletedmom_7156 öğleden sonra eşim okuldan geliyor anca o zaman giderim gidince haber ederim🤣🤣
damlaakgn Bebiscann Suwen markasını kullanıyorum biraz pahalı ama gerçekten 3 yıl önce 10 tane ic çamaşırı almıştım ordan hala aynılar sapasağlam kullanıyorum artık atmak ıstıyorum ama kıyamıyorum yeni gibiler hala 😂😂
Aylin_16 Bebiscann valla şaka değil pazardan battal boy geniş don al en büyük rahatlık tutku ya da sedef yıldız markaları sağlam mağaza olarak nbb öneririm