Bebiscann [linç tayfada gelsin] Kızlar doğumdan sonra çok kilo aldım ve nerden kilot aldiysam yırtıldı, bana önereceğiniz sağlam bir kilot markası var mı yoksa gidip nenemin donlarından alacam haa yeter artık ☹️😂🤣
hamisanne_63 Bebiscann ben karar verdim nenemin donları en mantıklısı ve en sağlamı yıka yıka giy ne renkleri gidiyor ne küçülüyor ne dikişleri sökülüyor 🤣
irem Bebiscann Pierre cardin ve penti markaları sağlam oluyor genelde pentiden aliyorum ama hamileliğimden beri günlük pamuklu çamaşırlarım Tutku markası var yuksek bel hep onlardan kullanıyorum fiyat olarakta uygun tavsiye ederim sağlamlık açısından da.☺️
Bebiscann hamisanne_63 kilotlar yüzünden rezil kelpaze oldum🤣🤣 kocamın yanında A01 de şoka küfredip duruyom, ne aadi marka kullanıyorlar hemen yırtılıyor diyorum ama sıkıntı benim g..tümde sanırım 😂😂
yarenaygk34 Ben tutku marka alıyorum canım karnımı falan toparlıyor bolca almıştım 2 senedir de kullanıyorum açık renk aldım 60 derecede yıkıyorum asla yıpranmadı
GamzeDurmus yarenaygk34 bir ara bende tutkunun kullanıyordum ama bacak kısımları çok genişledi sizde de oldu mu böyle bir durum acaba neden olur ki
hamisanne_63 Bebiscann 🤣🤣 bende geçen çamaşır seriyordum kocam yanımdaydı baktı baktı diyo vah vah ilk evlendiğimizdeki külotların minnacıktı simdi anamınkiler gibi olmuş🙄🤣 oturup ağladım konuşmadım
bebekveannesiii Bebiscann yok yok g*tüne kızma ben alınca da öyle ilk yıkama da dikişlerden falan yırtılmış oluyo😂😂 bu sefer ebe donu aldim inanmican ama gene aynısı oldu sanırım en iyisi don giymemek 🤣🤣🤣
Esra3890 Bebiscann bence a101 ve bimde sorun 😆😆 bende ordan alıyordum genelde dikişleri sökülüp gidiyor hemen bakıyorum ki sonra oralar açılmış atıyorum çöpe kullanilmiyor tutku aldım netten indirimde çoklu olarak gayet sağlam kullanışlı fiyatlarıda uygun
yarenaygk34 GamzeDurmus ben de olmadı öyle bir durum benim aldıklarım ama gerçekten nene donu gibi kalın lastiklilerden ama çok güzel karnımı falan kapatıyo şimdi yine hamileyim çok rahat ediyorum
GamzeDurmus yarenaygk34 internetten falan aldıysanız link verebilir misiniz ya doğru düzgün kenarları sökülmeyen iç çamaşırı bulamadım pentiden almıştım evlenmeden önce onlar da sökülüyor arkadaşın dediği gibi sorun bende mi acaba 🙄😂
yarenaygk34 GamzeDurmus ben semt pazarından almıştım ama trendyoldada vardı aynı kalite midir bilemem
Gulkar GamzeDurmus penti defolu ürün çok bence çorap aldım hemen yırtıldı çamaşırlarda küçücük zaten b3deni büyük aldığım halde
Bebiscann pijamaboregi bayan beni dellendirmeyin bak kaos çıkmasın burda haa zaten kilotlarım hepsi çöpe gitti asabım pozulmasın