mor_menekse1 kızlar bir türlü geçmiyor balgam burun tıkanıklığı, akıntı, kuru öksürüğüm var artık yanlarım agrıyo öksürmekten ne önerirsiniz doktora da gitmedim bebeklerime birsy olur diye korkuyorum zorlanmadan öksürmeye çalşyorum ama fayda etmiyor :( napsam
M-r-v mor_menekse1 ben günde bir bardak kuş burnu çayı içmiştim canım faydasını gördüm doktorum da Bi sıkıntı olmaz demişti
maviananas mor_menekse1 tereyağını eritip üzerine pekmezle içince de faydası oluyor bende işe yaramisti yani. bir iki defa doktorların da önerdiğini gördüm biraz araştırın faydasını görürsünüz bence
MerveeD mor_menekse1 benımde kuru öksürügum var sadece ve 4 gundur öksürüyorum karnım da 4 gundur agrıyor pazartesi gunu hastaneye kontrole gttım bebegım saglıklıydı ama 4 gundur karnım agrıyor oksurmekten bal limon sıcak su yapıp ıcıyorum bende gecer ıns gecmıs olsun
Dilber2210 Benım de boğazım ve kulağım agırıyordu ilaçsız gecırdım süt bal zencefil sayesinde. Bence kuru öksürüğe iyi gelir
Cagla23 Benimde 5 gündür oksurugum var kızlar hemde çok fena dun sabah bi uyandım kanamam var 11+2 yim hemen hastaneye gittik bebeğim iyi çok şükür ama plasentam oksurmekten assag inmiş hala hafif hafif kanamam var
Merverdgn Bala limon sıkıp karıştırıp arada kaşıkla yiyebilirsiniz ya da kaynar değil ama ılık suya bu karışımı katarak çay gibi içebilirsiniz. Ihlamur ve ılık ballı sütte çok iyi gelmişti bana öksürüğe dönüşmeden kurtulmuştum boğaz batmasından 1 hafta önce.