Minnakkurabiyeveannesi27 Kızlar bundan önce gümbür gümbür oynayan bebek dünden beridir neredeyse hiç hareket etmiyor 26+4 dün sidddetli 3-4 kere vurdu gece bugünde sadece ufak pıt pıt hissettim hareketini normal mi sizce Bu arada cinsiyet erkek
Fatmnrzddd Minnakkurabiyeveannesi27 sol yanına doğru uzan canım 10 dakika da 3 haraket saymaya çalış göbeğine falan masaj yap biraz bebek uyanır belki uyuyodur
Minnakkurabiyeveannesi27 Kraa195 DeryaYlmz niye böyle oluyor acaba neyden kaynaklı siz biliyormusunuz nedenini ben korkuyorum böyle olunca 🙄
Minnakkurabiyeveannesi27 Fatmnrzddd valla bilmiyorum ki kuzum uyuyor mu dün bayağı şiddetli vurdu ondan önce gün içerisinde sürekli hareket edersi bazen diyorum acaba ben mi hissetmiyorum diye kendimi yiyip bitiriyorum
DeryaYlmz Minnakkurabiyeveannesi27 valla bende bilmiyorum🤷🏻♀️ Burada okuduğum kadarıyla normalmiş. Kendi ne zaman hareket etmek isterse ozaman hareket ediyor😭
DeryaYlmz Minnakkurabiyeveannesi27 27+5 haftadayız, 1 gün boyunca hiç hareket etmediği olmadı hareket ediyor fakat bazen çok sert ve sık bazende azalıyor, siz kaç haftalıksınız gün boyu hiç hareket etmedi mi?
Minnakkurabiyeveannesi27 DeryaYlmz kuzum tüm gün hareket etmemişti şimdi biraz süt ile şekerli şey yiyince hafif hareketlendj
DeryaYlmz Minnakkurabiyeveannesi27 çok şükür, aslında normalmiş ama biz anneler hemen panik yapıyoruz bende öyleyim🤷🏻♀️