Ervaagg İkizlerim küvözde çok erken doğdular 34 haftada doğurdum ama gelişimleri 30-32 hafta arası imiş. Çok çok küçükler. Sizden ricam birer ayetel kursi okur musunuz bebeklerime ? Kimin duası kabul olunur bilinmez şifa belki sizin duanızdan gelir
mor_menekse1 Ervaagg neden erken dogdu canım bizimkler de geriden geliyor erken dogum önerdiler kabul etmedık beklicez Allah nasip ederse sizde üzülmeyin hersey rabbimden
Ervaagg mor_menekse1 doktorum hiç istemedi doğumu aslında beneklerden birinin suyu bitmek üzereydi 2 hafta daha geciktirdi 32 den 34 e kadar dayandık ama suyu bitti maalesef alındı gelişimi de durmuş bebeğin daha fazla tutamayız dedi
Mrcmrv19 Ervaagg okudum allahım şifa versin bian önce sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin🤲 bende 35.3 haftalık ikiz bebek bekliyorum
Ummu88 Ervaagg allah kabul etsin bende okudum. Insallah sag salim kucağına alırsın bebislerini. Bende ikizlere hamileyim, inşallah bende zamani geldiginde sag salim dogrurum
ozge07070 Ervaagg okudum canım rabbim şifa versin en kısa sürede minik meleklerin kendini toparlar inşallah 🙏🏻❤️
mor_menekse1 Ervaagg bnda erken doğum diyorlar daha cok küçükler 23 hafta büyüğü 25 haftalık napcam bilmiyorum :( sizin bu haftalarda arada gelişim geriliği varmıydı