Aslihangktg_38 Kızlar trabzondayım fakülteye gidiyorum cihaz çok eski olduğu için cinsiyet söylemediler numune hastanesine gidip kaçıncı haftada öğrendiniz
Esmnr Aslihangktg_38 numunede yeşim hanım iyi diyolar. Ben imperiale gidiyorum o zaman 12. Haftada öğrenmiştim ama tabi hep yanılma payı var diyolar ama yanılmadı doktor ☺️
Kardelen6561 Aslihangktg_38 numunede şükrettin bey var o iyi ama ben özele özgür hanıma gidiyorum cinsiyeti daha öğrenmedik bakalım hayırlısı
Esmnr MihrimahVeAnnesiii ayşe müsellime gidiyorum ben. Sanırım siz kırhan hoca takiplisiniz daha önce görmüştüm. Ben buralı değilim ayşe hocayı söylediler bende onda başladım devam ettim :)
MihrimahVeAnnesiii Aslihangktg_38 Evet canım ama hasan Akyüz ve Şener taflan çok duyuyorum bir git belki söylerler
Esmnr MihrimahVeAnnesiii doğum ücretini sordunuz mu. Ben henüz sormadım yılbaşından sonra sorcam yeni zamla spinal sezaryen 4250 diyolar ama kendim sormadım.
MihrimahVeAnnesiii Aslihangktg_38 Hayir renkli görüntüsü yok sormadım da açıkçası 😊 Ama cihazı çok kaliteli numune falan ultrason fotoğrafı vermiyor zaten verse bile neyin ne olduğu belli değil burdan çok memnunum
MihrimahVeAnnesiii Aslihangktg_38 Aynen öyle vallahi kafam karışıyor ama tabiki orda da iyi doktor var 😊