Aylinim09 Merhaba kizlar sezeryana 1 gun kalmis oksuruk beni mahfetdi .1haftadir ne yaptiysam ilac surup dokdorum yazmisti hic bi ise yaramadi cok kotuyum oksururken karnim agriyo karnimi tutarak oksuruyorum mahfoldum resmen.Kimler boyle bisey yasadi naptiniz gecti gitdi lutfen yardimci olurmusunuz🥺
Merveee__1990 Aylinim09 aman sezeryandan önce çaresini bulmalisin yoksa mahfolursun sezeryandan sonra öksürük öldürür insanı benim sezeryana 15 gun kaldi bende öksürüyorum doğuma kadar geçer inşallah geçen doktorum bi ilaç yazdı 125 TL pahalı diye almadım bitkisel bir şey istersen sana ismini bulim baya hemn kesiyormus oyle dediler istersen ismini bulayim
ayazinannesi0617 Aylinim09 strepsil propolisli pastil bana çok iyi geliyor anında öksürüğümü geçiriyor
Missewos Canim ertelemelisin kesinlikle doktoruna soyledigin an erteleyecek cunki oksuruk dikislerinin acilmasina neden olur
poyrazinannesi3547 yarım limon 1 çay kaşığı toz zencefil 1 tatlı kaşığı bal biraz tarçın ve karabiberi macun kıvamına getirin inşallah iyi gelir benim 3 gündür boğaz,ağrım var bunu yapıyorum inşallah tez zamanda iyileşirsnz
Quen Benimde yarın doğumum var sezeryan olucam ama şuan biraz iyiyim. Bol bol meyve pekmez aldım . Sezeryanimin ertelenmesi asla istemiyorum