Nurrrrrrr Ayselsilahimigetir bende elbise giyiyorum sürekli altına da lastikli don 😂😂😂güzel oluyor tavsiye ederim pişik derdi de yok 😂😂
BarBeyzazer Hay Allah senden razı olsun böyle bir başlık açtığın için hastaneye giderken pantolon giymekten gına gelmişti bu sıcaklardan elbiseye de cesaret edemiyordum çok iyi oldu bunu öğrendiğim sağol 😂😂😂
Seyma18 Ayselsilahimigetir sadece tayt giyiyorum lc den hamile taytı almıştım çok rahat valla tavsiye ederim cnm 😊
Nananusha Ayselsilahimigetir hic bi rahatsizligi yok canim aksine daha rahat oluyo ve ustune ortu veriyolar asagi kismi ortuyosun gobek acik kaliyo cokta rahat
begumge Ayselsilahimigetir ben hep elbise giyiyorum altıma kısa tayt ya da boxer giyiyorum bu sıcakta bir de pantolon göğsüme kadar lastikli şortları falan giyemiyorum.
Ayselsilahimigetir Herkese teşekkür ediyorum valla cok aydınlandım altina kisa taytta giyebilrm hos giymesemde örtü isimi görür kimseyi çevirip sormama gerek kalmadi sayenizde 😂😍
Kubranurbulur Ayselsilahimigetir bende elbiseyle gidiyorum içerde beyaz bez oluyo doktorun kontrol yerinde o bezi alıyorun doktor gelmeden örtüp karnımı açıyorum
Saadetdemirkan Ayselsilahimigetir kaynanamın donları 😂😂 evde giydiğim sortlarim var kaynanam almış kendine bana hepsini ben aldım normal penye şortlar çok rahat valla 💪
Teslime_sinan Ayselsilahimigetir ben hep elbise giyiyorum yanıma inçe hırkamı alıyorum bacaklarımı örtüyorum 🙈
Hafsa13 Ayselsilahimigetir canim geçen nst ye girerken gordum elbisenin altına yarim taytlardan giymişlerdi bende hep merak ederdim ama görünce artık merakım gitti 😊
Hafsa13 Ayselsilahimigetir canim geçen nst ye girerken gordum elbisenin altına yarim taytlardan giymişlerdi bende hep merak ederdim ama görünce artık merakım gitti 😊
EzgiKizilates Ayselsilahimigetir ben giyiyorum doktor örtü veriyor onu bacaklarıma örtüyorum. Daha rahat oluyor şimdiye kadar hep elbiseyle gittim
Adakus Ayselsilahimigetir üstlerine muayene esnasında bi çarşaf örtülür . Ben de geçen hafta giydim kısa elbise yardımcılar öyle yaptı hep de öyle yaptılar eğer onlar koymasa da illaki omlarda vardır bşyler görmesen sorarsın