MihrimahVeAnnesiii yigitegenin_annesi1 En kısa zamanda alışırsın inşallah daha çok minik o da dünyaya alışmaya çalışıyor sağ salim kavuştunuz gerisi gelir inşallah 😊
Melek141120 yigitegenin_annesi1 canım hayırlı uğurlu olsun bebişin le sağlıklı huzurlu bir ömrünüz olsun ❤️ ben merak ettim senin bebişin de karın çevresi gerideydi doğum nasıl oldu bununla ilgili sıkıntı yaşadınız mı kilosu nasıldı
yigitegenin_annesi1 Melek141120 tşk ederm 💜💜💜🌸karın çevresi 4 hafta gerideydi doğumhanede sordm gerilik 1 haftaya düşmüş dedi 2900 doğdu minak bir bebe😄 zamanla kilo alır , daha yeni tazecik sende ddurumlar ne
Melek141120 yigitegenin_annesi1 bizim de 2 haftaya düştü gerilik ama sanırım minnak olacak 2450 gr 😍 35+5 olduk erken gelmez umarım bekliyorum Sağlığında bir sıkıntı olmasın da minnak olması önemli değil Çok sevindim senin için Allah uzun sağlıklı ömür versin minişe ❤️❤️😍
Pati yigitegenin_annesi1 Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah gozunuz aydın darısı bizlere inşallah☺️
yigitegenin_annesi1 Melek141120 inşlah sağlıkls kavuşursn doğum hiakeyeni bekliyrouz bizi bekletme aramıza katıl 😄🤭🌸💕
Deletedmom62627 yigitegenin_annesi1 oh çok şükür bin şükür 🙏 sende katıldın uykusuzlar kervanına ♥️ Doğum hikayeni bekliyorum canım yoldaşım ❤️
Melek141120 yigitegenin_annesi1 ay inşallah yeni yılda güzel Bi doğum hikayemiz olur 😍 önce seninkini bekliyoruz 😍
yigitegenin_annesi1 Melek141120 hikayemin üstünde çalişmalarm devam ediyor bitmek bilmiyor 😀çook ayrıntılı yazıyroum