annesinin_beybisi Semahasan001 bunu değil ama muadili birkaç çeşidini kullandim hiçbir fayda görmedim bosuna para verdim baya da pahaliydi
Anneoluyorumm06 Semahasan001 insülin direncini kırarak kilo vermeni sağlar, yumurtlamanın düzenli olarak geri gelmesine yardımcı olur bu da kendiliğinden hamile kalmanı kolaylaştırır canım doktor verdiyse mutlaka aksatmadan kullan güven doktoruna
Semahasan001 Gul-2407 pcos ve insülin direnci var bende çocuk istıyorım dedim tedavi yönteminde takviye edici ilaç tedavisi olarak verdi
annesinin_beybisi Semahasan001 benimki de biri 350 tlydi biri 275 tl . sen bilirsin ama ben şahsen faydasını olduğunu düşünmüyorum yumurtlama problemin varsa c life macunu tavsiye ederim hem daha etkili hem de uygun fiyatlı
annesinin_beybisi Semahasan001 bende de işe yaramadi ama ben zaten yumurtluyorum ondan ise yaramadi cevremde ise yarayanlar baya var o yüzden önerdim canım. aman gerçekten insanın kafası çok yoruluyo ben maddi manevi çok yoruldum gercekten allah kolaylık versin