ikincim253 37-0 ız bugün geçtiğimiz çarşamba kontrolum vardı , benek haftasına göre ilerde dedi doktor 3 kilo 400 grm mış bende , böyle olup da doğumu erken olan varmı
Sevdaelmc ikincim253 canım ben sezeryan olucam bebeğim önde gidiyor o yüzden adete göre değil usg göre alıcak doktorum benim
iremcannn1907 ikincim253 hayır canım o sadece gelişimi. Adet tarihi baz alınıyor. Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep 1-2 hafta ilerideydi bebeğim. Şuan 39+4’teyim adet tarihime göre, ama bebeğin gelişimi 2 hafta önde olmasına rağmen doğmaya hiç niyeti yok 😂
_negolen_ ikincim253 yok benim ilk doğumumda kızım normalde 20 hafta gözüküyor ama Dr 2 hafta oynuyor demişti arada, tam 40. Haftada doğum yaptım ama drun söylediği doğum tarihinden 2 gün önce 😂😂
ikincim253 Sevdaelmc ne zamandan beri önde bebeğiniz , ben en son 4 hafta önce gittiğimde böyle bişey dememişti bu gidişte önde dedi
Hilalyrdkl ikincim253 hiç alakası yok canım benimde doktorun ultrason muayenesine göre önde görünüyor ama doğumhane onu değil son adet tarihine göre olan günü baz alıyoruz dedi . Ve erken doğumun bununla hiç Alakası yok . Öyle olsa ben çokta. Doğururdum çünkü her zaman öndeydi haftam