YUSUFEFE Melikek biz seninle aynıyız sanirim canim 33 +2 😁nihayet aynin olan birini buldum 🤗 doktor 28 eylül diyor doğuma. Cinsiyeti ne bebisinin
YUSUFEFE Melikek benimki de erkek canim yusuf efemiz gelecek insallah 🤗 bana erken olacakmıs gibi geliyor ama ilk ćocuklar genelde son gune kadar bekliyor hatta gec bile geliyor diyor cevremdekiler 🙄 ilk çocuk mu senin de
Beratalpinannesii Merveozcelikcckl hayır arkadaş doğru diyor 38 den 42 ye 10 ay yapiyo yanlış hesapliyosunuz hepiniz 🤗
YUSUFEFE Melikek yaa sizinki de mi efe ne güzel 🤗 tuğrul ismi de cok guzel bir isim bu arada. Irtibati koparmayalim canim merak ettim simdi ikisi bir mi doğacak acaba 😄🤗🤩
Beratalpinannesii SeyidovaArzu 30 ile 34 arası 8 ay diye biliyorum 34 ve 38 de 9 ay 38 ve 42 ise gününü doldurmuş yani 10 ay oluyo
selen8sefam Bebegmm 17-22 denildi en son detaylı da ama bizimki erken geliyodubaz daha yeni çıktım hastaneden pek gününü bekleyecek gibi değil kaç kilo senin bebiş 😊
Bebegmm selen8sefam bana da son 23 eylül denildi en son 32+2 de gittgmde 2040 gramdı smdi kaç bilmiyorum:) senin kaç ki canim hafta olrak mi onde gidiyor inşallah zamanında gelirler 🙇♂️😍