esmakocdag Meryemcan12 yaa, umarım her şey gönlünüzdeki gibi güzel sonuçlanır, dua edicem sizin için siz de edin olur mu
Nazendehanim esmakocdag ilkinde iğne ucu kadardı tek seferlik ikincisinde lekelenme şeklinde iki gün hafif karın ağrılı oldu , kişiye göre değişen bir durum
Meryemcan12 @esmakocdag bebeğin tüpte olduğunu söyledi cumartesiye kadar ne kadar yükselmesi gerekir tahminen dün 73 tü
Sellinn esmakocdag ben oğluma hamileyken yasamistim bilmiyordum tabi iki gun az az leke seklinde olmustu pwd takmistim sonra ne gelen vardi ne giden meger ustune görmüşüm
Hermoniegranger Benim 5 gün filan sürdü. Ağustos’ta hamile kaldım ama 5 gün regl oldum bitti sonra 1 hafta istifra ettim yerleşiyormuş 🙄 sonrasında günüm geldi diye test yaptım normalde 1-2 gün erken olurum ve sonuç pozitif.
Omerhuma esmakocdag ben gördüm canim suan 3.ye hamileyim hep üstüne gördüm, yani adet gunum geldiginde bi damla gibi kanamam oldu sonra kanama kesildi sonra hemile oldgmu ogrendim, ve ikinci üçüncü cocgmda da ustune gordgum zamanlar hamile oldgmu bildim hep
esmakocdag Omerhuma benim geçen hafta pazar günü gecesi belli belirsiz incecik bir çizgi olarak pembe geldi ve sonra gelmedi salı gecesi koyulaştı çarşamba günü kanamaya döndü ve hala devam ediyor normal mi
Miniktosbaa esmakocdag bildiğin adet gibi pıhtılı koyu kan 🩸 3 ay gördüm sadece WC ve yemek yemeye kalktım 3 ayıyatarak geçirdim
Omerhuma esmakocdag bende sadece ic camasrimi kahverengi gibi bulasmsti sonrasinda hic kanama olmamsti canim, senin durumu yasamadgm icin bisey diyemicem, insallah gebesindr bebek istiysn galiba, Allah’ım gonlunuze gore versin 🤲
esmakocdag Omerhuma doktora gittim gebelik olduğunu söylediler ama kanama beni tedirgin ediyor bebek de cok yeni olduğu için ne ultrason ne de alttan muayene de görünmüyor cumartesi günü bakılacak umarım gebeyimdir teşekkür ederim