Esraustaoglu Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim covid yakalandım kanımda pıhtılaşma varmış iğne yazdı doktor kullanan var mı
irem Esraustaoglu Covid için değil de kan pıhtılaşması için kullanıyorum. Zararlı bir iğne değil korkmayın daha da bebeğe giden kan akışı için yardımcı oluyor.
Burcueylus Esraustaoglu ben gebelik süresinde kullandim kan pıhtılaşmasından dolayı koldan daha çok yakıyo göbekten vurunmani tavsiye ederim hic bir zararıda yok
Esraustaoglu Denizyildizii kaçıncı haftaydınız bir de koldan mı karından mı ne kadar kullandınız bebeğe bir zararı olur mu
Denizyildizii Esraustaoglu ilk haftalar kullandım 14 e kadar. Bebeğe giden kan akışını hızlandırdığı için zararı değil faydası var. Zaten zararlı olsa doktor vermez. Karından yaptım en acısız orası
Pinkytos Merhaba bende 10+2 hamileyim bende kovide yakalandım.bende iğne kullanıyorum eşim vuruyor fakat göbekten çok acıdığı için koldan tercih ettim
Nihal_04 Bende 11+4 deyim 10 haftalık Ken başladı doktorum doğuma kadar devam dedi karından vuruluyor morarıyor ama bir düşüğüm var ama Rabbim bu evladımı nasip etsin inşallah
burcuacrr Esraustaoglu asla zararı yok aksine pihtilasmayi önlüyor. Özellikle covid de çok gerekli 9 ay boyunca kullananlar var. Saati saatine vurulun. 27 haftaligim.
Smysyr Esraustaoglu bende koronayim ama hastaneye gitmedim pıhtılaşma nasıl oluyor ki kan uyusmazlihidan mi acaba
Smysyr burcuacrr peki bu iğne hergün mu vuruluyor benim son 1 ayim kaldı zaten hastaneyw gitmezsem bebeğe birşey olur mu o pıhtılaşma olduğu zaman nasıl anlarız kanama falan mi oluyor bi belirtisi varmı
2erkekannesiii 29 haftadayım hamileliğin başından beri vuruluyorum Korona için değil kan pıhtılaşması olduğu için akşamları göbekten vuruluyorum doğuma 1 hafta kala bırakıyorum
burcuacrr Smysyr testi var orda çıkıyor. Covidsen önlem amaçlı zaten veriyorlar teste gerek duymuyorlar. Kanama vs olmuyor belirtisi yok. Covidseniz konusun doktorunuzla. Her gün aynı saatte vuruluyorsun.
Funday35 Esraustaoglu Bende tedbir amaçlı kullanıyorum en acısız göbek ama bebek büyüdükçe ya bacak yada koldan yapıcam mecbur