Nazlimom Snaipk ben yoyko nun sipariş verdim dün sordugum herkes memnun kalmıstı hepsiburadada indirmde 1.500 tl
bgymuk Snaipk bizde yoyko aldık çok kaliteli daha bebiş gelmedi ama kurup sağlamlığına baktık beğendik 👍
Kumsalsmom Snaipk elele madre aldık kurup baktım gelince bence park yataklarda en iyilerden umarım işine yarar
Onurbunur Moffy bayb aldım ben anne yanı olanlardan aldım gayet güzel uzun süre kullanışlı olduğu için aldım
bgymuk Derya3333 biz öyle bariz kötü bi koku almadık son ay kurup öyle bırakacaz zaten yeni kokusu geçsin diye ama gayet sağlam ve kaliteli olduğunu söyleyebilirim
Onurbunur Derya3333 hayır yoktu çok beğendim ben tek başıma kurdum tek başıma kaldırdım eksiği yoktu tam geldi koku hiç yoktu o naylonsu kokudan bahsediyorsanız emin olun diye söylüyorum gerçekten hiç rahatsiz eden dikkat çeken kokusu yoktu
Derya3333 bgymuk ama yine de koku var değil mi ben kumaşindsn kokuyu alıyorum kurulu bıraktım değişimde yapamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum
Gln1992 Snaipk yoyko 8in1 aldık daha kullanmadık ama kurup baktık gayet güzel anne yanı da olabilmesi avantajlı görünüyor
Derya3333 Onurbunur kumasinda ağır bir koku var havandirdigim halde ne yapsam bilemedim iade de edemiyorum
Onurbunur Derya3333 güzel kokulu bir şampuanlı su yap lif ile (sabun bezi dediğimiz) sil kurusun dene